Babysvømning/familiesvømning
 

Igen i sæsonen 2015-2016 kan Ishøj Svømme Klub tilbyde baby- og familiesvømning. Undervisningen foregår i varmtvandsbassinet i Ishøj Svømmehal for børn og forældre i aldersgruppen 6-48 måneder.
Lidt nyttig information
  • Undervisningen foregår i varmtvands bassin (34º) med bassindybde på 140 cm
  • På holdene deltager en voksen pr. barn, begge er omklædt og svømmer i bassinet.
 
Hvornår er der baby- og familiesvømning?
Der er undervisning mandag eftermiddag/aften. Læs mere om holdene på vores hjemmeside www.ishoejswim.dk. Her kan man desuden se tider og niveau og foretage tilmelding.
 
Hvorfor baby- familiesvømning?
  • Du oplever tidligere sider af dit barn komme til udtryk i vand end på land, fordi barnet i vand oplever langt større bevægelsesfrihed og medindflydelse på egne bevægelser og fremdrift. Barnets selvfølelse og tro på, at det kan, styrkes, og giver en positiv afsmitning på barnets adfærd på land. Nu har barnet erfaring og viden om egne evner i vand, som det forsøger at overføre til land.
  • Barnets sanser stimuleres med øget kropsbevidsthed og styrkelse af muskler, balance- & koordinerings evne til følge. Fortrolighed med vandet skaber tryghed og kan i yderste konsekvens redde liv.
  • Barnets reflekser, sikre at det klarer sig godt i vand. ’Rigtig’ svømning er de fleste først i stand til at lære i skolealderen.
 
Hvordan starter vi til baby- familiesvømning
  • Vi udbyder fra sæson start hold for: 6-12 mdr.; 12-24 mdr. & 24-48 mdr. Man tilmelder sig for hele sæsonen på det alderstrin barnet er ved sæsonstarten. Tilmelding foretages under ”tilmelding sæson 2015-2016”. Husk at det er barnet der skal tilmeldes.
  • Ishøj Svømme Klub forbeholder sig ret til at nedlægge hold med under 6 tilmeldte
Svømmeskolen tilbyder undervisning til både børn og voksne.